Participa la Garriga

Arrela’t

En col·laboració amb l’Associació Agrària, l’Ajuntament de la Garriga ha encarregat, aquest mes de setembre, l’elaboració de la diagnosi per al projecte Arrela’t.

Aquest projecte pretén fomentar la producció, la venda i el consum de productes locals i respectuosos amb l’entorn i la salut.

Per poder-ho fer, cal treballar conjuntament amb el sector primari, però també amb el divers sector del comerç i la restauració del nostre municipi (des de les botigues i parades d’alimentació, passant per les carnisseries, cansaladeries, forns de pa i pastisseries, i fins als bars, restaurants, comerços de menjar preparat i menjadors comunitaris), així com de l’administració pública (tant el personal tècnic com els i les representants polítiques) i, en general, de la població de la Garriga.

Per això, a banda d’entrevistes personalitzades amb els sectors implicats, s’han realitzat dues sessions de participació, per donar forma al pla estratègic.

OBJECTIUS

Connectar amb el nostre entorn per tal de produir, distribuir, compartir, aprendre i menjar localment i de manera respectuosa amb el món.

PARTICIPA
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Foment de la producció i el consum de productes ecològics i de proximitat de la Garriga
DURADA
1 de Setembre de 2018
28 de Febrer de 2019