Arrela’t

En col·laboració amb l’Associació Agrària, l’Ajuntament de la Garriga ha encarregat, aquest mes de setembre, l’elaboració de la diagnosi per al projecte Arrela’t.

Aquest projecte pretén fomentar la producció, la venda i el consum de productes locals i respectuosos amb l’entorn i la salut.

Per poder-ho fer, cal treballar conjuntament amb el sector primari, però també amb el divers sector del comerç i la restauració del nostre municipi (des de les botigues i parades d’alimentació, passant per les carnisseries, cansaladeries, forns de pa i pastisseries, i fins als bars, restaurants, comerços de menjar preparat i menjadors comunitaris), així com de l’administració pública (tant el personal tècnic com els i les representants polítiques) i, en general, de la població de la Garriga.

Per això, a banda d’entrevistes personalitzades amb els sectors implicats, s’han realitzat dues sessions de participació, per donar forma al pla estratègic.

SINTESI DE LA DIAGNOSI DEL PROJECTE ARRELA’T (Apunts per a la participació)

426.1KB

PRESENTACIÓ PROJECTE ARRELA'T

1.4MB

PARTICIPA
Procés participatiu finalitzat
ÀMBIT D'ACTUACIÓ
Foment de la producció i el consum de productes ecològics i de proximitat de la Garriga
DATA D'INICI
1 de Setembre de 2018
DATA DE FINALITZACIÓ
28 de Febrer de 2019
OBJECTIUS

Connectar amb el nostre entorn per tal de produir, distribuir, compartir, aprendre i menjar localment i de manera respectuosa amb el món.