Pla de màrqueting turístic de la Garriga

Des de la regidoria de Patrimoni i Turisme s’està treballant en un Pla de màrqueting turístic per a la Garriga que es posa en marxa com a continuïtat del Pla de estratègic de Turisme 2019-23.  L’objectiu d’ aquest pla de màrqueting, és orientar les actuacions en matèria de turisme als diferents públics i captar-ne de nous, amb la finalitat de poder focalitzar millor la promoció i la comercialització que fem de la Garriga com a destinació turística.

Entenem “turisme” com  les persones que visiten la Garriga per conèixer-la i/o gaudir de les activitats que s’hi ofereixen (activitats culturals, socials, esportives,… ) en estades de més d’un dia, ja sigui perquè es queden a dormir al municipi (turistes) o perquè estan de pas i s’allotgen a d’altres municipis (visitants o excursionistes) .

I per fer aquesta Pla és important la visió de les empreses del sector (hotels, restaurants, comerços…), però també la vostra, la de la ciutadania de la Garriga.

Volem escoltar-vos i que ens digueu què és, des del vostre punt de vista, tot allò que ens fa singulars i diferents a d’altres municipis i que hauríem de posar més en valor.

Ens ajudes a respondre algunes preguntes?

OBJECTIUS

Identificar i analitzar quines són les singularitats de la Garriga, per poder-les posar en valor, comunicar-les i així poder atreure nous visitants tan bon punt la reactivació del sector turístic es vagi produint.

PARTICIPA
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Turisme
DURADA
gener 2021- juliol 2021

PLA DE MÀRQUETING TURÍSTIC DE LA GARRIGA PARLEM DE TURISME?
DEIXA LA TEVA OPINIÓ!

Moltes gràcies per la teva participació.