Participa la Garriga

Concurs cartell de Corpus 2023

El concurs de cartells de Corpus és un concurs organitzat per l’Associació de Corpus de la Garriga i l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga (EMAD). L’objectiu del concurs és seleccionar la imatge que servirà per promocionar la festa de Corpus de l’any 2023.

El dia 10/06 un jurat format per un/a representant de l’Associació de Corpus de la Garriga, de l’Escola EMAD, de les entitats de cultura popular que participen a la Festa de Corpus; així com una  persona professional del sector de disseny i de la comunicació, una persona representant de l’ajuntament, així com la persona que va guanyar el concurs de cartells de l’edició anterior van fer una primera selecció dels 5 cartells finalistes.

El cartell guanyador serà aquell que obtingui més votacions populars, ja sigui presencialment a la Sala Andreu Dameson, on es fa l’exposició de cartells, o virtualment, mitjançant aquesta plataforma.

VOTACIÓ

Per a la votació virtual, es fa control per DNI i han de ser persones majors de 16 anys. 

Període de votacions: des del 11 de juny fins a les 13h del dia 18 de juny. 

EXPOSICIÓ DE CARTELLS

L’exposició es podrà veure presencialment a la Sala Municipal Andreu Dameson (plaça Can Dachs) des del 11 de juny fins al 19 de juny.

Horari : De dilluns a divendres  en horari de 18 h a 20 h. Dissabtes i diumenges de les 11 a les13h i de 18h a 20h 

LLIURAMENT DEL PREMI

El dia 19 de juny a les 17:30h es farà l’acte de lliurament del premi del Concurs de cartells de Corpus 2023 a la Sala Municipal Andreu Dameson (plaça Can Dachs).

PARTICIPA
BASES DEL CONCURS
DURADA
11 de juny de 2022
18 de juny de 2022