Les Trobades Veïnals volen facilitar una comunicació propera amb la ciutadania

Amb el convenciment que un contacte proper i directe amb la ciutadania pot afavorir i millorar el funcionament del municipi, l’Ajuntament inicia aquest mes les Trobades Veïnals.

L’objectiu d’aquest projecte, impulsat des de l’Àrea de Participació Ciutadana, és celebrar trobades periòdiques amb la població per recollir les seves demandes in situ.

Per aconseguir-ho, s’ha dissenyat – en col·laboració amb les associacions de veïns i veïnes- un calendari i una ruta que recorrerà tota la Garriga.

Les trobades es faran mensualment i tindran lloc als diferents barris del poble, que s’han agrupat en sis zones d’acció.

S’hi convidaran veïns i veïnes de cada nucli i hi assistirà l’alcaldessa, Dolors Castellà, el regidor de Participació Ciutadana, Lluís Marco, i altres regidores i regidors.

Les trobades seran obertes a tothom i s’oferirà un servei de canguratge per a les persones que tinguin infants al càrrec (caldrà fer la reserva de plaça a participacio@ajlagarriga.cat).

Amb aquesta actuació l’Ajuntament espera reforçar el contacte amb el veïnat i detectar els problemes reals i concrets de la gent que viu al poble, tot reforçant sinergies enriquidores per a la convivència i cohesió social.  Alhora, vol facilitar una comunicació més fluïda entra l’administració i la ciutadania. També pretén crear nous espais per reflexionar i compartir punts de vista sobre el dia a dia a la Garriga.

La primera de les sessions tindrà lloc el 12 de febrer a les 19 h a l’Espai Polivalent Can Luna i s’adreçarà als barris de la Doma, les Roques, Santa Rita i Centre. S’hi tractaran tant aspectes genèrics del poble com qüestions concretes de cada barri. L’objectiu és que tothom tingui l’oportunitat de traslladar impressions i propostes a l’Ajuntament.

El calendari previst per a la resta de Trobades Veïnals és el següent: la dels barris de Ca n’Illa, Montserrat i Passeig, es farà al març; la dels barris de Sant Ramon, de Dalt, Can Noguera, Queral i Querolt, a l’abril; la dels barris de Can Violí, Can Vilanova, Mercè i can Poi, al maig; la dels els Tremolencs, al mes de juny, i finalment, la del Gallicant, al juliol.

Les dates concretes i els llocs resten, encara, pendents de determinar.

Per qualsevol aclariment o comentari us podeu adreçar a través d’aquest enllaç