Participa la Garriga

REPENSEM EL PARC DE CA N’ILLA

Ca n’Illa es transformarà amb la participació de la ciutadania.

Aquest mes de setembre, arrenca un procés participatiu per la definició dels usos i els espais del terreny de Ca n’Illa on es troba el parc del Patufet.

Sota el títol de “Repensem Ca n’Illa”, l’objectiu del procés participatiu és que aquest espai de trobada i de joc s’adapti a les necessitats de la ciutadania, especialment la que en fa un ús més habitual (famílies, infants, gent gran…), però també tenint en compte l’opinió de joves, centres educatius, veïnat de la zona i ciutadania de la Garriga en general.

Actuacions del procés

S’obriran diferents espais participatius:

-Es convidarà les famílies de l’alumnat de primària de l’Escola Giroi a entaular un debat familiar per posar en comú la seva visió.

– Es realitzarà una enquesta en línia dirigida a tota la ciutadania, on es demanaran qüestions com la relació amb el parc, la percepció de l’espai i propostes de millora.

– El dia 3 d’octubre es duran a terme espais participatius amb alumnat de 3r d’ESO i es farà un berenar participatiu obert a les famílies i la comunitat educativa de Les Caliues i de l’Escola Giroi.

– Espais al mercat per facilitar que la ciutadania pugui fer les seves aportacions (19 i 26 d’octubre).

– Jornada participativa: El punt culminant de la fase de debat serà una jornada lúdico participativa, el dia 27 d’octubre, oberta a tothom, especialment a les persones que utilitzen els equipaments i al veïnat de l’entorn.